Kundesider
Gjør salgsteamet ditt mer produktivt og lønnsomt

Få oversikt over kundene på ett sted. Med riktige verktøy får du kortere salgssyklus, vinner flere kunder og du får lavere kundefrafall. Microsoft Dynamics CRM gir rask tilgang til kundedata og historikk. Dette gjør at man kan arbeide smartere og bruke mer tid på kunden, forkorte salgssyklusen og øke salget.
Møt kunder hvor som helst, på hvilken som helst enhet

All informasjon er tilgjengelig slik at medarbeidere kan arbeide smartere og raskere mens de er på farten. Oppdatering kan skje direkte eller rett etter kundemøtet. Integrasjon med Office-programmer gjør systemet tilgjengelig for hele organisasjonen.

Få maksimal avkastning på markedsbudsjettet

Med Dynamics CRM arbeider man med markedsføring og salg i samme løsning. Dette sikrer et optimalt samarbeid slik at en får maksimal avkastning på markedsbudsjettet.

Bedre og raskere kundeservice

Dynamics CRM er en brukervennlig løsning med rollebaserte arbeidsflater som enkelt kan tilpasses bedriftens kundeservice-/ reklamasjonsprosesser. Rask tilgang til relevant kundeinformasjon er viktig for å kunne gi effektiv og god kundeservice.

Bygg nettverk og relasjoner på sosiale medier

Dynamics CRM kan knyttes til sosiale medier. Oppnå konkurransefortrinn ved å utnytte det sosiale nettet for å identifisere nye potensielle kunder og kontakter.

Med Dynamics CRM får du en samlet oversikt over:
  • Selskapsinformasjon og kontaktpersoner tilgjengelig på pc, nettbrett og telefon.

  • Salgsmuligheter og tilbud med støttefunksjon for oppfølging

  • Dokumenter og E-post

  • Dokumentmaler

  • Oppgaver og aktiviteter

  • Avtaler og møtereferat

  • Statistikk over salgsaktiviteter

Nå finnes det en CRM-løsning som gjør det mulig for deg å tilby fantastiske kundeopplevelser, samtidig som du reduserer kostnader og øker lønnsomheten.

Vent ....Vent ....