Kundesider
Ta bedre og raskere beslutninger med ERP forretningsløsning

Skal bedriften lykkes må ha den riktige forretningsløsningen for ressursplanlegging (ERP). Med Dynamics NAV kan en forbedre viktige forretningsprosesser, ta bedre og raskere beslutninger og sikre at en utnytter sine ressurser best mulig. Dynamics NAV tilbyr disse funksjonene til alt fra nystartede virksomheter med få medarbeidere, til mellomstore internasjonale selskaper.
Dynamics NAV er raskt å implementere og lett å bruke

Mer enn 100.000 selskaper over hele verden benytter løsningen innen salg, regnskap, økonomi, innkjøp, produksjonsstyring og drift.

Utvikler seg i takt med virksomhetens behov

Microsoft Dynamics NAV er en komplett løsning for virksomheten, som hjelper deg i arbeidet og lar bedriften vokse effektivt. Begynn med det du trenger, og ta i bruk ny funksjonalitet etter hvert som virksomheten vokser. Det er enkelt å legge til mer funksjonalitet og systemet er tilpasset for webportaler og e-handel.

Samspill med andre bransjeløsninger

Dynamics NAV kan driftes i Microsoft sky eller på egne servere, og kan enkelt integreres med andre løsninger. Dette gir ledelsen bedre oversikt og kontroll over hva som skjer i bedriften. I tillegg støtter den bransjeløsninger utviklet av Microsoft-partnere.

Grafisk produksjonsplanlegging direkte i ERP-systemet

Produksjonsplanleggere er avhengig av god oversikt i produksjon og prosjekter. Nå gjør Triangel planleggingen mye enklere, mer logisk og med bedre oversikt. Dynamics NAV med PlannerOne for prosjekt og produksjon. Les nyhetsbrev her.

Produktark_PlannerOne Produksjonsplanlegging direkte i ERP
Grafisk produksjonsplanlegging direkte i ERP-systemet
Behov for enklere produksjonsplanlegging og bedre oversikt? (med film)
Produktark Compello Fakturagodkjenning


Microsoft Dynamics NAV forretningsløsninger (ERP) gir medarbeiderne dine verktøyene de trenger for å koble på hele virksomheten.

Vent ....Vent ....