smart-kpi-med-powerBI-triangel

Bruker du mye tid på å finne nøkkeltall?

Som bedriftsleder vet du hvor viktig det er å ha strategiske KPIer (Key Performance Indicators) som måles opp mot konkrete målsetninger. Med Power BI har du nøkkeltallene (KPI-ene) alltid tilgjengelig i sanntid, visualisert i flott interaktivt dashbord.

La Power BI gjøre jobben for deg 

For deg som har brukt tidkrevende teknikker for å få ut styringstall kan du nå ta i bruk Power BI og la den hente ut tallene som du ønsker. Tallene kan hentes fra alle dine system og du får presentert dem i et interaktivt dashbord som alle kan forstå. På denne måten får du og dine ansatte enkelt oversikt over dagens status på salg, inntjening, levering, analyse av leverandører og annet du måtte ønske. 

COAST SEAFOOD

«Tidligere jobbet vi i timevis med å finne nøkkeltall, som allerede før presentasjonen på statusmøtet var utdatert. Nå bruker vi denne tiden til verdiskapende arbeid. 

Med Power BI har vi nøkkeltallene alltid tilgjengelig i sanntid og visualisert i flott interaktivt dashbord. 

Vi sparer mye tid, men det viktigste er at nå tar beslutninger på riktig grunnlag. Dette gir en stor merverdi for oss både strategisk og økonomisk».

Frode Melsether
CTO hos Coast Seafood 

Veien til smart KPI strategi – last ned gratis eBok

ebok KPI

Triangel sin 4 stegs gjennomføringsmodell

Ole Tom Holen
Ole Tom Holen hjelper deg

I eBoken vil du få et raskt innblikk i prosessen for en riktig KPI stratiegi.

Er du allerede på Office 365? 

Da har du det du trenger og vi hjelper deg med å sette opp dine første Power BI rapporter. Vi kan som regel sette opp ditt første nyttige dashboard i løpet av en dag. 

ole.tom.holen@triangel.no

+47 9959 9959 

Del gjerne