martin-Sander-Finstad-triangel

Compello og Triangel lanserer tjeneste i Microsofts nettbutikk

Compello og Triangel har sammen skapt en integrasjon som gjør det enkelt for Microsoft Dynamics-brukere å redusere tiden de bruker på fakturahåndtering.

Compello og Triangel har sammen lansert Compellos tjeneste for fakturahåndtering i AppSource, Microsoft sin “nettbutikk” for applikasjoner. Tjenesten heter Compello PROCESS og kan redusere inntil 90% av manuelle oppgaver knyttet til håndtering av innkommende fakturaer og bilag.  

– Vi er veldig fornøyde med å ha lansert programvaren vår i AppSource. Nå kan alle brukere av Microsoft Dynamics enkelt knytte seg til Compello PROCESS, uten å måtte utvikle en egen integrasjon, sier Espen Veierød, COO i Compello.  

Stort marked for tredjepartsløsninger

Store internasjonale ERP-systemer som Microsoft Dynamics er laget for å passe et bredt spekter bedrifter med ulike behov. Mange bedrifter velger derfor å koble tredjepartsløsninger til sitt ERP-system for å få tilgang til flere funksjoner. 

– Stadig flere etterspør systemer som snakker sammen gjennom integrasjoner. Etterspørselen øker i takt med at bedrifter flytter ERP-systemet til skyen og det blir enklere å koble til nye systemer, forklarer Geir Brigt Hoff, daglig leder i Triangel. 

Likevel kan det å koble ulike systemer by på utfordringer, og flere bedrifter sliter med dårlige integrasjoner. Dette ønsket Compello og Triangel å gjøre noe med. 

– Integrasjonen Triangel har skapt sikrer at alle bedrifter som bruker Microsoft Dynamics kan ta i bruk fakturahåndtering fra Compello, med en ferdigutviklet og stabil integrasjon, sier Veierød. 

Dette gjør fakturahåndteringssystemer mer tilgjengelig for Microsoft Dynamics-brukere og er gode nyheter for bedrifter med store fakturavolumer som ønsker å spare tid på fakturahåndteringen. Integrasjonen støtter også Compellos løsninger for fakturadistribusjon og gjennomfakturering.

– Dette er så nærme nærme plug and play som du kommer for denne typen tjenester og en enkel måte å optimalisere ERP-systemet på, forteller Veierød. 

Teknisk ekspertise 

Compello og Triangel har samarbeidet siden 2012 for å skape gode tekniske løsninger og integrasjoner. Vi har et godt samarbeid og kompletterer hverandre. 

– Triangel har teknisk ekspertise innen ERP-systemer og integrasjoner. Vi har over 50 integrasjoner og er helt avhengig av å jobbe med eksperter på de ulike systemene, sier Veierød. 

Dette har vært samarbeidspartnernes første reise ut i AppSource. Prosessen med å skape integrasjonen tok nesten et år og har vært en lærerik reise for begge parter.

– Microsoft stiller strenge krav til alle aktører som skal ha tjenester i AppSource, og det har tatt tid å innfri alle de tekniske kravene og kravene til dokumentasjon. Vi har samarbeidet tett med Compello hele veien, noe som gjorde at prosessen tok kortere tid, forteller Martin Sander Finstad, løsningsarkitekt i Triangel.

Vil du vite mer om fakturahåndtering fra Compello eller integrasjoner med ditt ERP-system?

Ta kontakt med: 

Espen Veierød, COO Compello.

Telefon +47 907 69 340 eller e-post espenv@compello.com


Geir Brigt Hoff, daglig leder Triangel Business Solutions AS

Telefon +47 98 07 30 00 eller e-post geir.brigt.hoff@triangel.no

Del gjerne