Corvita AS

Corvita AS kvalitetssikrer sitt tjenestetilbud innen barnevern, helse og omsorg gjennom ISO 9001 sertifisering.

Corvita er et ungt selskap med betydelig erfaring innen barnevern, helse og omsorg. Fokus på gode relasjoner, trygghet og høy etisk og faglig standard er bærebjelken i alle våre tjenester. ISO sertifisering sikrer kvalitet i alle våre prosesser og innfrielse av våre interessenters behov utrykker Espen Lilleberg som er Daglig leder.

Corvita

Med hjertet foran

Les mer om Corvita

Espen Lilleberg, Daglig leder

Marita Løvli-Rognmo, Leder Region Nord

Corvita er nyetablert i Nord og ønsker utelukkende å levere høy kvalitet på sine tjenester. Ved ISO sertifisering på plass vil våre kunder være enda tryggere på at de tjenester de kjøper blir håndtert riktig og leveres med høy faglig kompetanse.

Caroline Lund Nestleder
Caroline Lund, Nestleder

Godt samarbeid med Triangel

Geir Brigt Hoff hos Triangel har bistått oss i prosessen frem mot sertifiseringen. Triangel har bred erfaring fra tilsvarende prosesser og vi er godt fornøyd med samarbeidet forteller Caroline Lund som er Nestleder hos Corvita.

«Vi er stolte på vegne av Corvita og takker for at de valgte oss som leverandør og at vi fikk lov til å gi bistand og samarbeide med ledelsen frem til ISO 9001 sertifisering» – sier Geir B. Hoff fra Triangel.

Geir Brigt Hoff, Triangel
Geir Brigt Hoff, Triangel

Last ned gratis eBok her: https://www.triangel.no/e-boker/

ebok 10-trinns gjennomføringsmodell ISO-sertifisering Triangel
ebok 10-trinns gjennomføringsmodell ISO-sertifisering Triangel
Del gjerne