Forretningsløsninger

Skybaserte forretningsløsninger

Med Microsoft sin innovative ERP-skyplattform og våre konsulenters ekspertkompetanse innen virksomhetsdrift og teknologiutnyttelse, kan vi tilby deg det beste innen rådgiving, implementering og endringshåndtering.

Med Power BI får du visualisert nøkkeltall og KPIer, når du ønsker det og hvor vil.  Slik tar du de raskeste og smarteste beslutningene. 

Microsoft Dynamics 365 Business Central
- den nyeste versjonen av NAV

Komplett skybasert ERP-løsning

Microsoft Dynamics 365 Business Central og Office 365 er en sterk kombinasjon. Når epost, kalender og filer sømløst integrerer seg med økonomiske data, rapporter og forretningsprosesser får du en integrert løsning som ingen ERP løsning kan matche. Utnytt SharePoints ledende løsninger for bedre samarbeid i team, og få økonomisk informasjon der og da – uten å måtte skifte mellom løsningene.

En konsistent brukeropplevelse på alle enheter gjør det lettvint for dine ansatte å utføre daglige gjøremål om de er på kontoret eller ute på oppdrag.

Xpert BI fra BI Builders

Samle og systematisere komplekse datakilder

Xpert BI er et verktøy på toppen av Microsoft SQL Server, som hjelper med å automatisere og forbedre alle aspekter av datavarehus og tilrettelegging av data til analyse. Xpert BI verktøyet inkluderer data governance og beste praksis rett ut av boksen, for å jobbe smartere og mer effektivt. Dette gjør at man kan bruke mindre tid på sammenstilling av data og mer tid på analyse, og kunne omstille seg raskere ved nye behov for data.

Xpert BI kan koble seg til hvilken som helst datakilde eller tjeneste i skyen eller on-premises.

Samspill XpertBI Microsoft PowerBI

Power BI

Dashboard
- for effektiv beslutningsstøtte

Med Power BI får du interaktive instrumentbord som opprettes og oppdateres fra mange forskjellige datakilder og gjør det enkelt for deg å analysere og styre virksomheten basert på reelle data i nåtid.
Visualiseringen gjør det enkelt å sjekke status på finans, prosjekt og salg. Du velger selv hvilke data som skal vises.

Power BI

Din rådgiver

Spør om hjelp
- vi vet hvilke utfordringer du har

Vi bistår deg i arbeidet med å finne riktig forretningssystem for din virksomhet.

lederrekruttering

Gode tips når du skal velge forretningsløsning

Slik velger du ERP-løsning fra Triangel

Gratis e-bøker

Velg mellom 4 guider. Alle gir gode råd og tips i forbindelse med valg av ny ERP-løsning. 

Bok 1: Slik velger du en ERP-løsning

Bok 2: Slik forhandler du en ERP-løsning

Bok 3: Slik implementerer du en ny ERP-løsning

Bok 4: Slik tar du en ny ERP-løsning i bruk

Bok 5: Veien til smart KPI strategi

Markedsledende forretningsløsninger - bransjeuavhengig

Vi søker Senior Systemutvikler / Løsningsarkitekt

Triangel har en stolt historie som går tilbake til 1984, med 40 år i bransjen som en ledende aktør innen virksomhetsutvikling og digitalisering av forretningsprosesser. Med kontorer i Molde, Ålesund, og Trondheim, har vi bistått private og offentlige virksomheter i Norge med strategisk rådgivning og fremtidsrettede løsninger. Vi opplever vekst, og har en rekke innovative kundeprosjekter på vei.

Les mer »

Våre rådgivere bistår deg i prosessen

Ta kontakt med Even Aasen

Even er Key Account Manager og har erfaring med Microsoft ERP-systemer som strekker seg tilbake til 2003. Han kjenner mulighetene som ligger i bruk av moderne ERP og tar gjerne en prat om hva Triangel kan tilby deg.

even.aasen@triangel.no
+47 930 22 795

Microsoft-Dynamics-365-Triangel