jan-eirik-gronset-triangel-kongens-fortjenestemedalje

Høythengende medalje til styreleder Jan Eirik

Jan Eirik Grønset har gjort en uvurderlig innsats for Triangel i over 30 år. På årets sommerfest ble han hedret med Medaljen for lang og tro tjeneste fra Det kongelige selskap for Norges vel.

Medaljen for lang og tro tjeneste deles ut av Det kongelige selskap for Norges vel, en organisasjon som har som mål å fremme livskraftige lokalsamfunn med et allsidig næringsliv. Medaljen deles ut for å synliggjøre innsats i arbeidslivet, og er et symbol på at arbeidsplassen har lykkes med å være utfordrende og interessant over lang tid.

 

En hjørnestein i Triangel

 

Jan Eirik Grønset har lagt ned en betydelig innsats for Triangel gjennom 30 år. Siden han begynte som bedriftsrådgiver i 1993 har han vært både administrerende direktør og styreleder. Han er også tungt inne på eiersiden i Triangel og våre datterselskaper.

 

– Jan Eirik har drevet Triangel opp og frem i en mannsalder. Hans energi og positivisme smitter over på oss alle. Der noen ser skyer ser Jan Eirik alltid sola bak. Som daglig leder av Triangel er jeg avhengig av en styreleder som evner å begeistre og motivere meg, sier daglig leder Geir Brigt Hoff.

 

Flere suksesshistorier

 

Gjennom årene med Jan Eirik har Triangel oppnådd en rekke suksesser. Under hans ledelse har vi utviklet flere vellykkede produkter; blant andre virksomhetsstyringssystemet minLedelse og turnus, timeliste og vaktinnkallingssystemet minVakt. 

 

Jan Eirik hadde også ledelse da Visma i 2018 kjøpte Triangel Solutions AS i 2018. De overtok da 23 ansatte, samt flere system, inkludert minVakt.

 

Jubilanten fortsetter som styreleder

 

I sommer fyller Jan Eirik 70 år. Jubileet ble feiret på Triangels sommerfest i juni, og vi er takknemlige for at Jan Eirik fortsetter som styreleder i alle Triangel-selskapene for nok en periode.

 

– Han er en hedersmann, og vi i Triangel gleder oss over hans aktive tilstedeværelse, avslutter daglig leder Geir Brigt Hoff.

 

Del gjerne