Samspill Ståle

Hvordan styrke din forretningsløsning?

Systemene utvikles i stadig større fart, men klarer vi å følge med på denne utviklingen?

Vær ærlig med deg selv og tenk over hvor mye du tar i bruk av nyheter som bli lagt ut i systemene. Har du fokus på å bli bedre innen utnyttelse av systemene du har på din arbeidsplass? Setter du av tid til å oppdatere deg selv og organisasjonen?

Ser vi tilbake noen år så fungerte det godt å ha et ERP-system i samme versjon i 5 til 10 år. Da løsningen var utdatert og behovet for nytt system ble prekært, så startet den lange prosessen med valg av nytt system. Ofte med en målsetning om å ta alt på en gang innenfor hele virksomheten.

ERP-løsninger du kan utvide ved behov

Triangel sine kunder som har Microsoft Dynamics NAV, har fokus på nye tider gjennom smartere løsninger. Om en har en skybasert eller lokal installasjon så anbefaler vi å oppdatere jevnlig slik at du til enhver tid utnytter ditt moderne ERP-system. Flere av våre kunder opplever gode resultater av å bygge videre med å ta i bruk ny ERP funksjonalitet for å effektivisere prosessene. Den såkalt trappetrinns modellen har en klar strategi for hvilke områder en ønsker å utvikle. Gjennomføringen gjøres gradvis slik at organisasjonen klarer å absorbere endringene.

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Vi ser i krystallkulen – samarbeidsmøte mellom kunde og leverandør

Vårt konsept for samarbeidsmøter bringer oss sammen og utfordrer begge parter til å kikke litt i krystallkulen, for da å gi hverandre innspill på hva som blir viktig fremover.

Triangel ønsker å være en samarbeidspartner som, i tillegg til å levere forretningsløsninger, er med på å hjelpe kunden til å effektivisere. I tillegg til å ha personell med spesialkompetanse innen det tekniske har vi konsulenter med lang ledererfaring, som har som mål å bidra til at ny teknologi utvikler og effektiviserer kundens prosesser.

For å møte fremtidens krav til konkurranse så må vi alle kunne levere mer kostnadseffektivt en vi gjør i dag. Teknologien kan hjelpe oss med deler av dette, men samspillet mellom mennesker er en forutsetning for å lykkes.

Samspill med kunde

Triangel tilbyr forretningsløsninger

ERP systemet Microsoft Dynamics NAV og konsept for samhandling mellom oss og deg som kunde. Vi har fokus på støtte deg som kunde i et stadig tøffere marked.

 

AKTUELT:

Slik snudde Brødrene Midthaug utviklingen.

– For oss er det viktig å ha en leverandør som forstår vår virksomhet og som således også forstår våre behov.
Erland Pettersen – administrerende direktør, Brødrene Midthaug

Nødvendig omstilling førte til suksess – Støren Treindustri

Del gjerne
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email