Richard og Jon Petter _Bragd Consulting Network

ISO sertifisering bidrar til høyere kvalitet – Bragd Consulting Network

Brukte ledelse og kvalitetssystemet minLedelse fra Triangel til gjennomføring av ISO sertifisering.

-I vårt daglige virke som konsulentmeglere innen IKT er det til enhver tid mange baller i luften. For å kunne levere med høy kvalitet er kontroll og styring av arbeidsoppgaver samt fokus på våre kritiske salgsprosesser særdeles viktig. For å systematisere vårt arbeid med kvalitetsforbedring, valgte vi å gjøre en ISO 9001:2015 sertifisering, sier Richard Gulbrandsen, Key Account & Bid Manager hos Bragd Consulting Network AS. 

Vi ønsket en erfaren partner og et styringssystem

-Vi ønsket å knytte til oss en erfaren partner som kunne bistå i sertifiseringsarbeidet. I tillegg trengte vi et styringssystem for dokumentering, vedlikehold, revisjon og oppdatering av prosesser og rutiner etter endt sertifisering. I sterk konkurranse med meriterte bedriftsrådgivere på Østlandet, falt valget for gjennomføring av sertifiseringsprosessen på lokale aktøren Triangel AS. Etter evaluering av flere systemer valgte vi styringssystemet «minLedelse» også levert av Triangel AS, fortsetter Gulbrandsen.

Resultatet innen kortere tid enn antatt

-Årsaken til at Triangel AS ble valgt var flere gode anbefalinger på Geir B. Hoff og hans pragmatisk, matnyttige tilnærming til oppgaven. Samarbeidet har fungert utmerket fra dag 1. Triangel har levert mer enn forventet på alle plan. Sertifiseringen gikk smertefritt, og vi var i mål med et godt resultat innen kortere tid enn antatt, sier Jon Petter Alnes, direktør forretningsutvikling og styreleder.

 

Gav økt verdi på investeringen av ISO 9001:2015 sertifiseringen

Styringssystemet «minLedelse» (Sharepoint basert) ble installert smertefritt, «non intrusive» på kort tid, og har vist seg å være et meget godt verktøy som har gitt oss en høyere avkastning på ISO 9001:2015 sertifiseringen enn først antatt!

Bragd er godt fornøyd

-Triangel AS og Geir Bright Hoff får topp karakter fra oss og kan trygt anbefales for andre aktører som ønsker hjelp til sertifisering eller er på utkikk etter et godt styringssystem! Meget godt verdibidrag til en absolutt fornuftig kostnad! avslutter Richard Gulbrandsen, Key Account & Bid Manager hos Bragd Consulting Network AS.

Om Bragd Consulting Network AS

Leverer konsulenter til ledende norske bedrifter innen både offentlig og privat sektor fra et nettverk bestående av ca. 7.000 meget godt kvalifiserte konsulenter. Forventet omsetning i 2018 er ca. 100MNOK. Kontorer i Ålesund og Oslo.

bragd.no

minLedelse støtter aller krav i ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001

Løsningen gir deg som leder den informasjonen du trenger for å ta de riktige beslutningene. Her har du oversikt og kontroll på verdikjeden og dine prosesser.

  • KPI overvåking og måling
  • Avvikssystem med oppfølging
  • Prosjekthotell
  • Dokumentsenter med versjonskontroll
  • Risiko/mulighetsvurdering
  • Digitale sjekklister
  • Dokumentert informasjon iht ISO-krav
  • «Born in the cloud»  alltid tilgjengelig der du er

Løsningen er basert på Office 365 og SharePoint.

minLedelse
ebok 10-trinns gjennomføringsmodell ISO-sertifisering Triangel

Gratis e-bok - kom i mål med ISO sertifisering

Følg Triangel sin 10-trinns gjennomføringsmodell for å kommer i mål med ISO-sertifisering for din virksomhet.

Ta kontakt med Geir Brigt Hoff

CEO og har betydelig ledererfaring og lang fartstid fra industrien.

Jobber med:

  • Virksomhetsstyringssystemer
  • ISO-sertifiseringer

geir.brigt.hoff@triangel.no
+47 98 07 30 00

Geir Brigt Hoff Ta kontakt
Del gjerne