Kleive Betong Triangel Ledelsessystem

Ledelsessystem med kontroll på dokumenter

Triangels verktøy for prosjektoppfølging, minLedelse, har lav brukerterskel og gir oss stor gevinst ved at alle dokumenter samles på ett sted, sier Odd Kåre Amundsgård, daglig leder i Kleive Betongbygg AS.

Kleive Betongbygg AS er en av Moldes største entreprenørfirmaer med ca 50 ansatte. Selskapet er lokalt eid og bygger næringsbygg, offentlige bygg og boliger. Hverdagen er hektisk med mange prosjekter som skal planlegges og følges opp. 

Mange dokumenter skal håndteres 
Dagens entreprenørvirkelighet kjennetegnes ved at varierte og store dokumenter skal håndteres, oppdateres og deles gjennom arbeidsdagen. Med Triangels prosjektoppfølgingsverktøy får vi samlet alle dokumenter knyttet til hvert prosjekt, og dette er en stor gevinst for oss. Systemet reduserer mulighetene for at vi gjør feil og sluttbrukeren får bedre kvalitet, sier Odd Kåre Amundsgård.

Kun nettbrett
Verktøyet er allerede tatt i bruk av prosjektledere og formenn som nå bare trenger et nettbrett for å ha tilgang til nødvendige tegninger og dokumenter, sier prosjektleder Eivind Hoem, Kleive Betongbygg. 

Brukerterskelen er lav
og det er en fordel. Vi er ikke primært it-folk, hovedkompetansen vår er å bygge. Det viktigste er at systemet er tilpasset oss slik at de som trenger det får nok og riktig informasjon, sier Amundsgård som også påpeker at systemet er konkurransedyktig på pris. 

Microsoft SharePoint
Triangels prosjektoppfølgingsverktøy minLedelse er utviklet i Microsoft SharePoint som er Microsofts løsning for samhandling og deling av informasjon. 

Litt forenklet sagt kan verktøyet sammenlignes med et intranett for prosjektet, hvor de som jobber med det har tilgang til alt av dokumenter, tegninger, fakturaer, e-post, kvalitetsbibliotek og avviksregistrering. 

Ta kontakt med Geir Brigt Hoff

CEO og har betydelig ledererfaring og lang fartstid fra industrien.

Jobber med:

  • Ledelse- og styringssystem
  • Kvalitetsledelse
  • ISO-sertifiseringer
  • Strategi og forretningsprosesser
  • Salg og marked

geir.brigt.hoff@triangel.no
+47 98 07 30 00

Geir Brigt Hoff Ta kontakt
Del gjerne