minLedelse -
Ditt komplette ledelsessystem

minLedelse
- Skalerbart ledelsessystem tilpasset din virksomhet

Ledelse er en utfordrende rolle og det er viktig med god styring på flere nivå. I minLedelse holder du orden på intern dokumentasjon som prosjekt, styringsinformasjon, oppgaver, KPIer, målstyring og rutiner som din bedrift har.

Med rollestyrt tilgang, deling av dokument samt varslinger har du et proaktivt styringssystem som sikrer de beste beslutningene.

Les mer om minLedelse her: minledelse.no

KPI styringsdata med varsling

Styringsdata og sanntidsinformasjon
"at your fingertips"

Med KPI styringsdata kan du ta de riktige beslutningene der du er. minLedelse har et oversiktlig styringspanel med virksomhetens egne prosesser. Gjennom rollestyrt tilgang, får du oversikt over virksomhetens styringsdata. I minLedelse kan du legge inn kritiske milepæler og tidsfrister i prosjektene dine. Ved overskridelse av kritiske punkt vil leder og ansvarlig få melding automatisk.

minLedelse

Prosjekthotell

Mange oppgaver som skal deles og følges opp?

I minLedelse har alle prosjekt egne prosjektrom, med blant annet dokumentbibliotek, aktiviteter og oppgavelister. Prosjektrom blir automatisk generert ut fra dine egne innholdsmaler. Ansatte og eksterne prosjektdeltakere kan få tilgang til hele eller deler av innholdet i et prosjektrom. Prosjektstatus og kritiske aktiviteter knyttet til KPI-styringsdata vises på framsiden.

minLedelse med visuelt dashbord

Dokumentsenter

Sømløst samarbeid

Med sømløs deling kan flere jobbe på samme dokument og til en hver tid ha oppdatert versjon. Med denne løsningen slipper du server og har tilgjengelig alle dine dokumenter der du er. 

 

Sømløst samarbeid

Avvikssystem - App

Enkel registrering
-og oppfølging av avvik

Med Triangel Avviksapp registreres avvik og forbedringsmuligheter enkelt med din smarttelefon, der du er. Avviksmeldinger behandles i modul for avvikshåndtering som har automatiske purrerutiner som sørger for at ingenting stopper opp før tiltak er utført.

Avviksapp

Ledelses- og kvalitetssystem

Skal din virksomhet ISO-sertifiseres?

minLedelse dekker alle krav i ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 og ISO 45001.

Veien til ISO-sertifisering

Triangel bistår, styrer og leder prosessen frem til og med sertifisering. Vi bygger ledelsessystemet minLedelse tilpasset til din virksomhet og de ISO standardene du skal sertiferies i. Selve sertifiseringen utføres av et akkreditert sertifiseringsorgan.

Veien til ISO-sertifisering

ebok 10-trinns gjennomføringsmodell ISO-sertifisering Triangel

Gratis e-bok

Følg Triangel sin 10-trinns gjennomføringsmodell for å kommer i måle med ISO-sertifisering for din virksomhet.

Din rådgiver

Spør om hjelp
- vi vet hvilke utfordringer du har

Vi bistår deg med valg og implementering av ledelesessystem for din virksomhet.

lederrekruttering
ikon 2

Lagres trygt i skyen

Triangel minLedelse er basert på Microsoft Sharepoint og andre løsninger som inngår i Microsoft Office 365. Alle data lagres i Microsoft-skyen. Rollestyrt og passordbeskyttet.
Word, Excel, Powerpoint Outlook, OneNote, PowerBI, PowerApp, Flow

ikon 1

Logg inn kun ett sted

Når du logger inn på minLedelse har du tilgang på alle dokumenter, programmer og informasjon som du har rettigheter til. Enklere kan det ikke bli!

Aktuelt

"Vi har alltid hatt gode rutiner i bedriften og derfor var ISO-sertifisering etter 9001:2015
-en naturlig videreføring for å dokumentere god praksis"
Tom Borthen, administrerende direktør, Braathen Landskapsentreprenør

Vi søker Senior Systemutvikler / Løsningsarkitekt

Triangel har en stolt historie som går tilbake til 1984, med 40 år i bransjen som en ledende aktør innen virksomhetsutvikling og digitalisering av forretningsprosesser. Med kontorer i Molde, Ålesund, og Trondheim, har vi bistått private og offentlige virksomheter i Norge med strategisk rådgivning og fremtidsrettede løsninger. Vi opplever vekst, og har en rekke innovative kundeprosjekter på vei.

Les mer »
Rotek ISO-sertifisering

Rotek går for ISO-sertifisering

Vi er allerede sertifisert på ISO 9001. Denne sertifiseringen sikrer våre kunder presise og kvalitetsriktige leveranser. En naturlig forlengelse er å sertifisere vårt ledelsessystem for å ivareta arbeidsmiljø og vårt samfunnsansvar for det ytre miljøet.

Les mer »

Våre rådgivere bistår deg i prosessen

Ta kontakt med Geir Brigt Hoff

– Geir er CEO og jobber med ledelsessystemer og ISO-sertifiseringer. Han har betydelig ledererfaring og lang fartstid fra industrien.

geir.brigt.hoff@triangel.no
+47 98 07 30 00

Geir Brigt Hoff Ta kontakt