Braathen Landskapsentreprenør

Ledende på attraktive uterom – naturlig å satse på ISO sertifisering

Som en innovatør i landskapsentreprenør-bransjen var det naturlig for Braathen Landskapsentreprenør at det også ble satset på ISO-sertifisering, som ett av de første selskapene i bransjen.

Braathen Landskapsentreprenør er en av landets ledende i sin bransje. De har skapt attraktive uterom av høy kvalitet i prestisjeprosjekter som Bjørvika, Aker Brygge, Akershus festning og Vikingskipsmuseet. Nå tar de kvalitet til nye høyder ved å satse på ISO sertifisering.

Braathen Landskapsentreprenør har fokus på kompetanse og kvalitet innen komplette utomhusanlegg som parker, idrettsanlegg, torg- og gateløsninger. Selskapet i Ytre Enebakk har siden sin spede begynnelse i 1968 hatt fokus på å levere anlegg med høy kvalitet og lang levetid. I dag har bedriften over 100 ansatte som alle er lidenskapelig opptatt av å skape gode uterom og trivsel for mennesker.

Braathen Landskapsentreprenør kaller seg et PRIK-selskap der P står for Presisjon, I for Innbydende, R for Ryddig og K for Kvalitet. Disse fire ordene er sterkt forankret i selskapet og preger deres tjenester fra A til Å.

Kjente landemerker
Bedriften har over mange tiår opparbeidet seg et gode rennommé og kan vise til en imponerende referanseliste. De har bidratt med å skape attraktive uterom på steder og prosjekter som svært mange har et forhold til.

Kvalitet til nye høyder med ISO sertifisering

Nå har selskapet tatt et nytt steg. Som en innovatør i landskapsentreprenør-bransjen var det naturlig at det også ble satset på ISO-sertifisering, som ett av de første selskapene i bransjen.

– Vi har alltid hatt gode rutiner i bedriften og derfor var ISO-sertifisering etter 9001:2015 en naturlig videreføring for å dokumentere god praksis, sier administrerende direktør Tom Borthen.

Bedriften ser allerede mange fordeler med å være ISO-sertifisert
-Spart tid og økt anerkjennelse

– Vi ser at ISO-sertifisering er et kvalitetsstempel og en trygghet for store kunder som setter høye krav til sine underleverandører. Dette åpner nye dører for oss. Samtidig ser vi at det er lettere å levere anbud med ISO-sertifisering, noe som gjør at vi sparer mye tid. I tillegg er det en anerkjennelse og bekreftelse på at styringssystemet er i samsvar med internasjonale krav, sier Borthen som roser samarbeidet med Triangel og Geir Brigt Hoff.

–Triangel og minLedelse gjorde sertifiseringsprosessen til en «walk in the park», avslutter en strålende fornøyd prosjektleder, Knut Andre Bøgh hos Braathen Landskapsentreprenør.

ISO-sertifisering med ledelse og kvalitetssystemet minLedelse

Triangel bistår, styrer og leder prosessen frem til og med sertifisering med styringssystemet minLedelse.
Sjekk også ut gratis eBok om Triangels 10-trinns gjennomføringsmodell for ISO-sertifisering.

ebok 10-trinns gjennomføringsmodell ISO-sertifisering Triangel

Gratis eBok

Følg Triangel sin 10-trinns gjennomføringsmodell for å kommer i mål med ISO-sertifisering for din virksomhet.

Ta kontakt med Geir Brigt Hoff

CEO og har betydelig ledererfaring og lang fartstid fra industrien.

Jobber med:

  • Ledelsessystemer
  • ISO-sertifiseringer

geir.brigt.hoff@triangel.no
+47 98 07 30 00

Geir Brigt Hoff Ta kontakt
Del gjerne