Triangel-Jupiter-samarbeid

Microsoft-partnere inngår landsdekkende allianse innen digital transformasjon

Triangel Business Solutions med kontor i Molde, Ålesund og Trondheim, og Jupiter Business Partner med kontor i Tromsø og Jessheim har inngått et strategisk partnerskap innen rådgiving og implementering av Microsoft Business Central skybaserte ERP-løsninger til kunder over hele landet.

Begge selskapene er sertifiserte Microsoft-partnere og tilbyr en bred portefølje av produkter. Med lokal tilstedeværelse er vi personlige og lett tilgjengelige over hele Norge. 

Sammen er vi sterkere

Med et samlet team bestående av 20 kompetente og engasjerte mennesker som brenner for ERP-faget, er vi klare til å møte mulighetene som den stadig skiftende digitale verden gir. Alliansen representerer en forsterkning av vårt engasjement for fremtidens behov innen digital transformasjon.

Nyskapende forretningsløsninger

Vårt samarbeid strekker seg fra leveranse av standardløsninger til skreddersydde tilpasninger, for både små og store behov. Sammen rådgir, loser og utfordrer vi våre kunder i deres reise mot Business Central skybaserte ERP-løsninger og tilhørende Microsoft produkter. Vår kollektive innsats er rettet mot å levere enkle, smarte og nyskapende forretningsløsninger innen bransjene handel og retail, lager og logistikk, prosjektrelatert industri, entreprenører og sjømat.

40 års erfaring

Vi har mer enn 40 års erfaring med leveransemodeller som sikrer kontroll i prosjekter for anerkjente industrirelatert kunder. 

ERP-alliansen representerer 

Forpliktelse, større kapasitet og kompetanse til å levere digitale løsninger som styrker våre kunders forretningsprosesser og bidrar til deres suksess nå og i fremtiden.

Vår visjon: Sammen bygger vi digitale løsninger rigget for fremtiden.

Våre felles verdier: Pålitelighet, Entusiasme, Resultatorientering og Medmenneskelighet. 

 

Hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss

 

Triangel Business Solutions AS

Geir Brigt Hoff
Daglig leder,

Geir.Brigt.Hoff@triangel.no | 98073000

www.triangel.no

Jupiter Business Partner AS

Magnus Skedsmo Nordbrenden
Daglig leder

Magnus@jupiter.no | 91197742
www.Jupiterbusinesspartner.no

 

Del gjerne