Triangel-Nordnes-Narvik-ISO-sertifisering

Nordnes Narvik styrker kvalitetsarbeidet sitt – ISO sertifisert.

Nordnes Narvik er et familieeid selskap etablert i 2007, som laster malm, sikrer toglinjer, bygger snøskjermer, skrur på verktøy og maskiner i eget autorisert merkeverksted og selger kvalitetsprodukter fra en moderne og levende fagbutikk.

Når man har en liten administrasjon er det spesielt viktig å ha gode systemer som ivaretar krav og forventninger som kunder og samarbeidspartnere har til oss, samtidig som vi er opptatt av å ha orden i dokumentasjonen vår. Derfor valgte vi å sertifisere oss innen ISO 9001 kvalitet og ISO 14001 ytre miljø, dette gir et synlig bevis til våre omgivelser at vi tar dette på alvor.

For å komme i mål med denne sertifiseringen valgte vi å bruke et rådgivningsfirma til å bistå oss nemlig Triangel AS fra Ålesund, sier Elin. Triangel er et selskap som har bistått private og offentlige virksomheter i Norge med strategisk rådgivning og digitalisering av forretnings- og ledelsesprosesser siden 1984.

 

Triangel-ISO-Nordnes-Narvik

Stor stas med ISO sertifisering – og feiring med kake 🙂

«Bistanden fra bedriftsrådgiveren på Triangel, Vidar Johansen, har vært avgjørende for vår del. Uten denne støtten ville vi ikke ha landet denne sertifiseringen så smertefritt som vi har gjort kommenterer Harry.»

I løpet av 2 dager i juni ble rutiner og prosesser gjennomgått av revisjonsleder Knut Einar Volden fra Kiwa, han var også ute i verkstedet samt ute på et prosjekt for å få verifisert at rutinene ble fulgt. I en kommentar sier han at det sjeldent at han har så få kommentarer til en revisjon som til denne.

Tidligere i september mottok Nordnes Narvik sertifikatet fra Kiwa, det synlige bevist på at de nå er sertifisert innen ISO 9001 – Kvalitetsledelse og ISO 14001 Ytre Miljø. Kiwa sier på sine sider at med slike sertifiseringer så vil man bli i stand til å jobbe smartere, spare tid, penger og ressurser. Samt at man vil oppnå økt kundelojalitet og gjenkjøpsgrad ved å møte kundenes krav og forventninger.

Det er når man er sertifisert at det virkelige arbeidet starter, om 1 år er det oppfølgingsrevisjon, og da må man vise til forbedringer for å opprettholde sertifiseringen sin. Men sammen med sine ansatte vil Elin og Harry arbeide videre med å utvikle Nordnes Narvik og stadig bli litt bedre.

Slik kommer din virksomhet i mål med ISO-sertifiseringer

Last ned vår gratis e-Bok som guider deg frem til ISO-sertifisering. 

Kontakte våre rådgivere – de bistår i arbeidet med å få på plass ISO-sertifiseringene 

ISO sertifisering

Kvalitetsledelse - Veien til ISO-sertifisering

ebok 10-trinns gjennomføringsmodell ISO-sertifisering Triangel

Følg Triangel sin 10-trinns gjennomføringsmodell for å kommer i mål med ISO-sertifisering for din virksomhet.

Del gjerne