QBS_Sylte og Vestre

Ny partner – stor verdi for ERP-kunder

Det er viktig at bedrifter har en sterk faglig partner på ERP-siden, slik at de får ha fokus på kjernevirksomheten!

For å styrke vår konkurransekraft og tilgang til ny kompetanse har Triangel inngått samarbeid med det internasjonale nettverket QBS Group.  

QBS Group er det største og raskest voksende, internasjonale nettverket for Microsoft Dynamics partnere. Gruppen er representert i 15 land og har sitt hovedkontor i Nederland. Over 300 partnere er knyttet sammen gjennom denne grupperingen og disse betjener over 30 000 kunder. Triangel er første ERP-partner i Norge.

 

Stor verdi for ERP-kunder
Verden er i konstant endring og utviklingen innenfor vårt fagområde går svært fort. Vi ser i stadig økende grad at våre kunder etterspør nye og mer kostnadseffektive forbedringer for å optimalisere sine prosesser. Et eksempel på det er skybaserte bransjeløsninger som er raske å implementere og skalerbare i forhold til antall brukere og lisenser. 

Våre kunder vil få tilgang til nye tjenester både innenfor skybasert ERP og bransjeløsninger. Det er utarbeidet løsning for å forenkle oppgradering av Dynamics NAV til nye versjoner. Dette er en svært viktig forbedring! Ved lavere kostnad kan bedriftene følge med i utviklingen og dermed ha et topp moderne ERP-system til enhver tid. I tillegg vil en få tilgang til ny funksjonalitet som kan implementeres direkte i kundens løsning.  

Det er viktig at bedrifter har en sterk faglig partner på ERP-siden, slik at de får ha fokus på kjernevirksomheten!

 

Triangel i front med systemer og tjenester
Triangel ønsker å være i front med sine systemer og tjenester for sine kunder. Gjennom samarbeidet med QBS Group får vi også styrket vår kompetanse innen ERP-faget. Samarbeidet vil videre gi oss tilknytning til internasjonale bedrifter og kunder.

 

På bilde:
Geir Dagfinn Sylte, daglig leder Triangel Solutions AS, Niels-Erik Hansen QBS Group og Ståle Vestre Salgssjef Triangel Solutions AS

Del gjerne