Polyform ISO-sertifisering

Polyform går for trippel ISO-sertifisering

Våre produksjonsmetoder skal bidra til å bevare miljøet, både internt og eksternt. Å ISO-sertifisere vårt miljøstyringssystem er naturlig konsekvens for oss.

Polyform AS er i dag en ledende produsent av fendere og bøyer til verdens båtsportmarkeder, fiskerier, akvakultur og anvendelser innen olje / offshore virksomhet. Alle produkter blir produsert ved bedriftens anlegg på Blindheim utenfor Ålesund.
 

Tar miljøansvar på alvor

– Polyform AS jobber kontinuerlig for å tilpasse seg nasjonale og internasjonale miljøkrav. Vi bruker betydelige ressurser for å få de mest miljøvennlige råmaterialene til vår produksjon, sier CEO Vidar Aasestrand, hos Polyform AS.
 
– Våre produksjonsmetoder skal bidra til å bevare miljøet, både internt og eksternt. Å ISO-sertifisere vårt miljøstyringssystem er naturlig konsekvens for oss, fortsetter Aasestrand.

 
Kvalitet er lederansvar

– Ledelsen i Polyform er sterkt engasjert i ISO-prosessen. Forbedrings- og endringsprosesser er nødvendig for å utvikle seg i forkant av det markedet til enhver tid forventer. Dette er et ledelsesansvar og det skulle bare mangle at ledelsen viser et tydelig engasjement, uttrykker Vidar Aasestrand.

 

Behov for et intuitivt styringssystem

Å sertifisere seg innenfor ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001 er en krevende og utfordrende prosess. Dette skjer også parallelt med den daglige driften og i en allerede hektisk hverdag.


 
Triangel bistår med ISO-sertifisering

– Vi valgte å benytte Triangel AS og Geir B. Hoff som fasilitator i ISO-prosessen. Triangel har bistått en rekke virksomheter med ISO-sertifisering. At de også leverer minLedelse – et praktisk og intuitivt styringssystem, var en ren bonus for oss, avslutter CEO Vidar Aasestrand.

 
 
Lurer du på hvordan din bedrift skal komme i gang med ISO-sertifiseringen?
Ring meg så tar vi oss en prat.

Del gjerne
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email