Rotek ISO-sertifisering

Rotek går for ISO-sertifisering

Vi er allerede sertifisert på ISO 9001. Denne sertifiseringen sikrer våre kunder presise og kvalitetsriktige leveranser. En naturlig forlengelse er å sertifisere vårt ledelsessystem for å ivareta arbeidsmiljø og vårt samfunnsansvar for det ytre miljøet.

– Kunder, ansatte og samfunnsansvar er våre viktigste drivere for stadig forbedring og utvikling. Vi har derfor valgt å sertifisere vårt ledelsessystem, sier Johan Hoff, Assistent Manager hos Rotek.

Trippelsertifisering av ledelsessystem

-Vi har valgt å sertifisere vårt ledelsessystem innenfor følgende tre ISO-standarder:

  • ISO 9001:2015 (Kvalitet)
  • ISO 14001:2015 (Ytre miljø)
  • OHSAS 18001 (Arbeidsmiljø)

Rotek
Rotek AS er spesialist på kulelager, transmisjoner og maskinerte deler. De er en landsdekkende leverandør. De har også et eget varemerke, RTK, som produseres i Kina hvor de har etablert et eget firma, OCHUN, som eksporterer til en rekke land verden over. Alle våre leverandører i Kina er ISO 9001-sertifisert.

Rask implementering

Prosessen med ISO-sertifisering har vi kjørt sammen med Triangel. Fokus har vært å etablere et oversiktlig og enkelt styringssystem som fungerer i praksis. 

– Resultatet er fornøyde kunder, positive ansatte og dokumentert samfunnsansvar, avslutter daglig leder Ola Erlandsen i Rotek! 

minLedelse - et virksomhetsstyringssystem fra Triangel

minLedelse gir deg som leder den informasjonen du trenger for å ta de riktige beslutningene. Her har du oversikt og kontroll på verdikjeden og dine prosesser. Du får varsling i tide på kritiske aktiviteter. Dashbord gir deg kontroll på operative styringsmål. Kvalitetssystem – ISO 9001:2015. Avvikssystem med oppfølging. Prosjekthotell med dokument og oppgaver. Løsningen er «born in the cloud» – alltid tilgjengelig der du er.

minLedelse ledelsessystem
minLedelse - virksomhetsstyringssystem

Hvordan komme i gang med ISO sertifisering?

Lurer du på hvordan din bedrift skal komme i gang med ISO-sertifiseringen?

Du er velkommen til å laste ned gratis guide for gjennomføring. Du er selvsagt også velkommen til å ta direkte kontakt med oss.

ebok 10-trinns gjennomføringsmodell ISO-sertifisering Triangel

Gratis eBok

Følg Triangel sin 10-trinns gjennomføringsmodell for å kommer i mål med ISO-sertifisering for din virksomhet.

Ta kontakt med Geir Brigt Hoff

CEO og har betydelig ledererfaring og lang fartstid fra industrien.

Jobber med:

  • Ledelsessystemer
  • ISO-sertifiseringer

geir.brigt.hoff@triangel.no
+47 98 07 30 00

Geir Brigt Hoff Ta kontakt
Del gjerne