Triangel rådgiving ved oppsigelse og permittering

Trenger du hjelp i en vanskelig tid?

For noen vil tiden fremover bli utfordrende. Økte kostnader på råvarer, strøm og økte priser på egne varer gjør at man kanskje må vurdere om man greier å opprettholde driften på samme nivå som man har hatt frem til nå.

I den forbindelse så dukker det opp flere krevende arbeidsoppgaver som man kanskje ikke har vært borti tidligere.

  • Oppsigelse
  • Permittering
  • Den vanskelige samtalen

Uansett hvilken situasjon man er i, så er de ovenfornevnte temaene krevende å gjennomføre. Vi i Triangel har bred erfaring og kompetanse innen disse områdene og vil kunne bistå deg på alle nivå.

  • Være sparringspartner i en vanskelig tid
  • Utarbeide maler og retningslinjer
  • Bistå i gjennomføringen av prosessene

 

Vi tenker at det er viktig for en bedrift at man ivaretar den enkelte ansatte på en så god måte som mulig når man har havnet i en vanskelig situasjon. Da er det å være forberedt på alle mulige utfall avgjørende, og har man gjort de rette forberedelsene så vil alle parter få en bedre opplevelse av gjennomføringen.

Om det er en stund siden sist man var igjennom en permittering/nedbemanning situasjon så kan det være greit å få inn en sparringspartner. Vi stiller med erfarne rådgivere som har kompetansen du trenger for å gjennomføre eventuelle tiltak, og som kan bistå deg med alle HR relaterte arbeidsoppgaver.

Dette er noe vi i Triangel kan være med å bistå med, ta kontakt for en uforpliktende samtale eller presentasjon 👍🏻

Vidar Johansen er senior bedriftsrådgiver og har arbeidet i selskaper innen flere bransjer: skipsinnredning, møbelproduksjon, vvs og industrirørlegging, tunell renovering og kraftlinje bygging. Han har spesialfelt innen fagområdene HR og QA.

vidar.johansen@triangel.no
+47 92 02 27 90

Del gjerne