Triangel EHF

Triangel EHF – sømløs og effektiv fakturering

Sømløs og effektiv fakturering med alle norske aksesspunkt for Dynamics NAV og Business Central. Med kundens behov i sentrum effektiviserer vi hverdagen med nødvendig funksjonalitet.

Basert på det nyeste format PEPPOL BIS 3 har Triangel EHF som mål å gjøre fakturering enkelt. Med en løsning som setter kundens behov i sentrum ønsker vi å effektivisere hverdagen og tilby nødvendig funksjonalitet.

Løsningen er basert på Microsoft sin standard av det internasjonale formatet PEPPOL BIS 3.0. Den er bygget med mål om å samle alle utgående dokumenter på ett og samme sted slik at du som bruker har full kontroll på alt som skal sendes.

Alle dokumenter som sendes får automatisk vedlagt en PDF som viser hvordan dokumentet ser ut ved vanlig utskrift. Ønsker man å sende med andre dokumenter, kan det legges ved inntil 3 vedlegg pr. EHF-faktura.

Full kontroll med oppslag mot ELMA-registeret i løsningen sørger for at du til en hver tid vet om en mottaker kan motta EHF.

Løsningen konfigureres enkelt mot aksesspunktet og gir en bekreftelse på at oppsettet er korrekt slik at ingen dokumenter sendes før alt er klart.

Med integrert løsning for aksesspunkt behøver man ikke ekstern programvare installert og sendingen skjer direkte. Dette gjør at man slipper lagring av fysiske filer, alt ligger i en og samme løsning gjennom hele flyten.

Når dokumentene sendes så kan du selv velge om du vil følge med på prosessen eller bruke tiden på noe annet. Du vil uansett kunne sjekke status på hver forsendelse i ettertid da historikk for alle forsendelser blir lagret i et eget arkiv. I tillegg vil du også kunne se samme informasjon i en faktaboks tilknyttet det opprinnelige dokumentet. På samme sted vil du kunne åpne og se alle vedlegg og filer som eksisterer.

Nøkkelfunksjonalitet

Triangel EHF nøkkelfunksjonalitet
Ta kontakt med Even Aasen
Even Aasen
Del gjerne