Triangel-Vidar-Bodil-Lean-Datasikkerhet

Triangel hjelper deg med ISO 27001 sertifisering – Informasjonssikkerhet

Torsdag 29. september deltok Bodil og Vidar på PC Support sitt seminar om «Hvordan møte fremtidens datatrusler?». Der var de så heldige å få med seg «landslaget» innen datasikkerhet i Norge og fikk presentert det siste innen datasikkerhet.

En ting som gikk igjen som ikke handlet så mye om digitale verktøy, var den menneskelige faktoren i det. Vår vilje/evne til å ta i bruk de systemene vi allerede har og forstå viktigheten av å gjøre det. For vi kan ikke vente til over helga når det tar ca 80 min for noen som ikke vil deg godt å komme inn på systemet ditt, da er det særdeles viktig at du har orden i sakene dine.

Og det var flere av foredragsholderne som nevnte akkurat det:

«Har du oversikt over systemene og prosessene dine, har du etablert de nødvendige rutinene for å sikre deg?»

 

Og som eksempel for å få det, ble blant annet det å være ISO 27001 nevnt som en løsning.
Vi i Triangel har lenge opplevd en stadig økende etterspørsel fra selskaper som ønsker å sertifisere seg nettopp innen ISO 27001 Informasjonssikkerhet, nettopp fordi det er stadig flere som ser det at de må ha en mer strukturert oversikt over rutiner og systemer i selskapet.

De fleste har mye på plass allerede, men de trenger noen til å hjelpe seg for å sette ting i system og sørge for at de får en kontinuerlig oppfølging med påfølgende revisjoner.

Dette er noe vi i Triangel kan være med å bistå med, ta kontakt for en uforpliktende samtale eller presentasjon av hva vi kan bistå med 👍🏻

Vidar Johansen er senior bedriftsrådgiver og har arbeidet i selskaper innen flere bransjer: skipsinnredning, møbelproduksjon, vvs og industrirørlegging, tunell renovering og kraftlinje bygging. Han har spesialfelt innen fagområdene HR og QA.

vidar.johansen@triangel.no
+47 92 02 27 90

Slik kommer din virksomhet i mål med ISO-sertifiseringer

Last ned vår gratis e-Bok som guider deg frem til ISO-sertifisering. 

Kontakte våre rådgivere – de bistår i arbeidet med å få på plass ISO-sertifiseringene 

ISO sertifisering

Kvalitetsledelse - Veien til ISO-sertifisering

ebok 10-trinns gjennomføringsmodell ISO-sertifisering Triangel

Følg Triangel sin 10-trinns gjennomføringsmodell for å kommer i mål med ISO-sertifisering for din virksomhet.

Del gjerne