Bodil Molvik Triangel Business Solutions

Triangel satser på nye tjenesteområder, og har ansatt Bodil Molvik som ny senior rådgiver innenfor bærekraft.

Som en forlengelse av ISO sertifiseringer spesielt innenfor miljøledelse 14001 så har Triangel tatt steget videre og ønsker å bistå sine kunder med bærekraftig utvikling i egen virksomhet. For Triangel sin del så innebærer det også at ved implementering av dette tjenesteområdet så har vi strategisk forankret bærekraft som en del av vår forretningsmodell.

Vi har derfor den glede å annonsere at vi har ansatt en ny senior rådgiver, Bodil Molvik, med spesial kompetanse innenfor bærekraft. Hun har i tillegg også breddeerfaring innenfor ulike disipliner som ledelse, markedsføring og forretningsutvikling. Hun var daglig leder for et entreprenørselskap i en femårsperiode, og hun har også vært innom ulike bransjer som teknologiutvikling, HR, industri, samt også shipping. Bodil har derfor god kjennskap til hva ledere i ulike selskaper har som utfordringer.


Senere år har hun tatt masterfag innenfor bærekraft i praksis og strategi og innovasjon. Hun har derfor på plass kunnskap om anerkjente verktøy etter forskningsbasert prosessmetodikk til å hjelpe Triangel sine kunder med målrettet arbeid med bærekraftig utvikling i og gjennom egen virksomhet.

Bodil ser frem til å begynne i Triangel i august og vi ser frem til å ønske henne velkommen!

Del gjerne