Styrer virksomheten med Power BI Triangel

Triangel styrer hele virksomheten med Power BI

Alle beslutninger på alle nivå i bedriften tas nå med hjelp av virksomhetsstyringssystemene Power BI og minLedelse, sier Geir Brigt Hoff.

-Ansatte, ledere og styret mottar oppdaterte styringsdata og rapporter på tvers av fagsystemene. Rapporter er tilpasset de enkeltes behov for beslutningsgrunnlag, innen bl.a. økonomistatus, salg, produksjon- og prosjektoppfølging m.m. Det er viktig for oss til en hver tid å ha riktig informasjon slik at vi kan aksjonere før avvik, fortsetter Geir Brigt Hoff, CEO i Triangel Business Solutions.

-Uansett om vi er på reise med mobiltelefon og nettbrett, eller sitter foran PC’en, gir Power BI oss oppdatert informasjon og analyser som gir oss mulighet til å aksjonere i tide, fortsetter han.

Hva er Power BI?

Power BI er en samling med programvaretjenester, apper og koblinger som sammen transformerer dine datakilder til visuelle og interaktive dashboard, som du deler med de du ønsker. Informasjonen er rollestyrt og du kan bruke den som ditt personlige rapport- og visualiseringsverktøy. Den kan også brukes som analyse- og beslutningskalkulator for gruppeprosjekter, avdelinger eller hele selskap, forklarer Ole Tom Holen, Key Account Manager i Triangel Business Solutions.

minLedelse Power BI Ledelsessystem beslutningsstotte Triangel

Triangel samler sine data i minLedelse

-I PowerBI får Triangel definert sine KPIer.  KPIene publiseres så til vår arbeidsflate. Det kan være Dynamics 365, Office 365, PowerBI.com eller som vi har valgt, ledelsessystemet minLedelse, avslutter Hoff.

minLedelse - ledelsessystemet for en proaktiv hverdag

Ledelse er en utfordrende rolle og det er viktig med god styring på flere nivå. I ledelsessystemet minLedelse har du prosjektstyring, deling av dokument, rollestyrt tilgang og nøkkeltall i sanntid.

I minLedelse får du et proaktivt verktøy som leder deg til de beste beslutningene. Løsningen er skybasert og basert på Office 365 og SharePoint.

minLedelse
Ta kontakt med Ole Tom Holen

Ole Tom er Key Account Manager og har lang erfaring innen endringsledelse, digital transformasjon samt implementering og bruk av Microsoft sine løsninger; Dynamics NAV, Dynamics 365 Business Central og PowerBI.

ole.tom.holen@triangel.no
+47 99 59 99 59

Ole Tom Holen
Del gjerne