Øyvind Lervåg LEAN Triangel

Triangel styrker kompetansen innen LEAN gjennom ansettelse av Øyvind Lervåg

-Kontinuerlig forbedring er avgjørende for å lykkes i et stadig mer konkurranseutsatt og krevende marked. Gode og effektive prosesser, og ytterligere forbedring av disse, skaper lønnsomhet og trygghet mellom kunde og leverandør.

-Med Øyvind Lervåg på laget styrker vi vår kompetanse innen området LEAN – og kontinuerlig forbedringsarbeid. Han  har lang erfaring med definering, oppfølging og gjennomføring av forbedringsaktiviteter på alle nivå i bedriften. Øyvind har en akkreditering som LEAN SIX SIGMA Black Belt fra Rolls-Royce, i tillegg til at han er sertifisert Quality Manager (QM) gjennom Norsk Sertifisering i henhold til krav fra EOQ.   

Med fokus på virksomhetsforbedring og stadig bli bedre, vil Øyvind også arbeide med å bistå bedrifter fram til en endelig ISO sertifisering.  

-For å lykkes og for å utvikle seg videre, må man ha fokus på forbedring, sier Øyvind, som liker å jobbe i team, og som vil hjelpe deg med å sette opp og gjennomføre de riktige prosjektene og aktivitetene for din bedrift.  

-Vi er veldig glade for å ha fått Øyvind med i teamet, sier Geir Brigt Hoff, CEO Triangel Business Solutions.

 

Ta kontakt med Øyvind Lervåg

Øyvind er senior bedriftsrådgiver og har sin styrke innen effektivisering av forretningsmessige og operasjonelle prosesser i industri- og prosjektorienterte virksomheter.

Han jobber innenfor: Ledelses- og styringssystem , Virksomhetsforbedring / Lean Six Sigma, Kvalitetsledelse og ISO-sertifisering.

oyvind.lervag@triangel.no
+47 92 49 55 50

Øyvind Lervåg
Del gjerne