Thomas Fossum Lean Triangel

Triangel styrker sin kompetanse innen Helse og Omsorgssektoren

Ved ansettelsen av Thomas Fossum har Triangel tilegnet seg en ressurs med bred og lang ledererfaring innen Helse og Omsorgssektoren.

I denne sektoren stilles det større krav til både ledelsessystemer og godkjenninger, og med Thomas på laget kan Triangel tilby høyt kvalifiserte ressurser. Vi bistår offentlige og private aktører med hjelp og veiledning til å imøtekomme gjeldende krav og standarder innen området.

Oppdragsgivere stiller strengere krav til leverandører 

-De senere årene har vi erfart at oppdragsgivere stiller strengere krav til leverandører av private helse og omsorgstjenester, og at de leverer tjenester som er i henhold til de faglige standarder og krav for bransjen. Det er derfor viktig for leverandørene å ha god kontroll på sine virksomheter, sier Thomas som gleder seg til å sette i gang med spennende og krevende oppgaver sammen med sine nye kolleger i Triangel.  

Kvalitet må dokumenteres grundigere 

-Vår erfaring er at kvalitet må dokumenteres grundigere enn tidligere f.eks. gjennom en ISO sertifisering. I en stadig mer konkurranseutsatt og kompetansekrevende bransje, må man også ha fokus på kontinuerlig forbedring. Dette skaper lønnsomhet og trygghet mellom oppdragsgiver og leverandør. Triangel har lang og bred erfaring med å bistå virksomheter med nødvendig strukturert forbedringsarbeid og standardisering, avslutter han.   

Teamet styrkes 

Thomas Fossum har sin erfaring som leder innenfor omsorgstjenester henholdsvis som daglig leder, organisasjonssjef og CEO innenfor det offentlig og i det private. Han har gjennom dette arbeidet tilegnet seg god kjennskap til denne bransjen. Vi ser frem til å få med Thomas i teamet, sier Geir Brigt Hoff, CEO hos Triangel Business Solutions.

Ønsker du mer informasjon om ISO sertifisering?

Følg Triangel sin 10-trinns gjennomføringsmodell for å komme i mål med ISO-sertifisering for din virksomhet. Laste ned vår eBOK – «Kvalitetsledelse – Veiene til ISO-sertifisering».

Ta kontakt med Thomas Fossum

Thomas er senior bedriftsrådgiver og har bred erfaring innen omsorgstjenesten som daglig leder, organisasjonssjef og CEO, både innenfor det offentlige og i det private.

Jobber med:

  • Ledelse- og styringssystem
  • Kvalitetsledelse
  • ISO-sertifiseringer
  • Strategi og forretningsprosesser

[email protected]
+47 915 69 139

Thomas Fossum
Del gjerne

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler