TT-Teknikk ISO-sertifisering Triangel sertifisering

TT-Teknikk med trippel ISO-sertifisering

Våre kunder og samarbeidspartnere skal være trygge på at våre leveranser ivaretar alle kvalitets- og miljøkrav.

TT-TEKNIKK AS som er en ledende totalleverandør av spesialtjenester innen vann og avløp gikk «All in» og sertifiserte sitt ledelse- og virksomhetsstyringssystem innenfor tre ISO standarder:

  • ISO 9001:2015 (Kvalitet)
  • ISO 14001:2015 (Ytre miljø)
  • ISO 45001 (Arbeidsmiljø)

«Anse jobben som gjort»
-Økende oppdragsmengde samt krav til raske og problemfrie leveranser trigget oss til å ta steget med å ISO sertifisere styringssystemet vårt. Vi har alltid hatt gode prosesser og rutiner i bedriften og derfor var ISO-sertifisering en naturlig videreføring for å dokumentere god praksis. «Raske og problemfrie leveranser uten behov for etterarbeid» er godt forankret i vår bedriftskultur, uttrykker daglig leder Stein Schanke.

Miljøbevissthet – Vi skal utgjøre en forskjell
ISO prosessen har allerede skapt et positivt miljøengasjement i hele organisasjonen. Våre kunder og samarbeidspartnere skal være trygge på at våre leveranser ivaretar alle miljøkrav. Vi skal forbindes med orden og ryddighet, som resulterer i gode og trygge arbeidsforhold uten forurensning av det ytre miljø, fortsetter Schanke.

Sertifisering uten avvik
-Å sertifisere seg på tre ISO standarder er i utgangspunktet en krevende prosess. Vi valgte Triangel som prosjektleder i denne prosessen, siden Triangel v/Geir B. Hoff har bistått en rekke virksomheter med ISO sertifisering tidligere.  Samarbeidet med Triangel og vår egen kompetanse resulterte i at vi ble sertifisert uten avvik, avslutter en fornøyd KS/HMS-leder Terje B. Gulbrandsen hos TT-Teknikk.

"ISO-sertifisering en naturlig videreføring for å dokumentere god praksis"

Om TT-Teknikk
TT-Teknikk tilbyr tjenester innen rørfornying, slamsuging, rørinspeksjon, høytrykksspyling, vedklikeholdsrens og graving. De rundt 100 medarbeiderene kan alt om kontroll og utbedring av alle typer vann- og avløpsrør. Arbeidet utføres raskt og effektivt uten å kompromisse på kvalitet.

Hvordan kan din virksomhet komme i gang med ISO-sertifisering?

Sjekk ut Triangel sin 10-trinns gjennomføringsmodell «Veien til ISO-sertifisering»  den gir gode råd og kan lastes ned gratis. I tillegg er våre rådgivere behjelpelige i deler eller hele prosessen. 

Ledelse og kvalitet - Veien til ISO-sertifisering

ebok 10-trinns gjennomføringsmodell ISO-sertifisering Triangel

Last ned gratis eBok.

Ta kontakt med Geir Brigt Hoff

CEO og har betydelig ledererfaring og lang fartstid fra industrien.

Jobber med:

  • Ledelse- og styringssystem
  • Kvalitetsledelse
  • ISO-sertifiseringer
  • Strategi og forretningsprosesser
  • Salg og marked

geir.brigt.hoff@triangel.no
+47 98 07 30 00

Geir Brigt Hoff Ta kontakt
Del gjerne