Process Service - Vannskjæring og mekanisk overhaling

Vel gjennomført første oppfølgingsrevisjon på ISO sertifiseringene for Process Service AS.

Det er nå litt over ett år siden Process Service AS ble sertifisert innen tre ISO standarder. Nå har de gjennomført sin første oppfølgingsrevisjon med godt resultat. Ledelsessystemet minLedelse har hjulpet selskapet med å få oversikt og kontroll over dokumentasjonen som er nødvendig for å beholde ISO sertifiseringen.

VELLYKKET FØRSTE OPPFØLGINGSREVISJON 

Process Service er ett maskinverksted lokalisert på Skoger utenfor Drammen. Virksomheten er ledende i sitt distrikt på mekanisk vedlikehold; sveis, rørlegging, rør-sveising, platearbeider, vannskjæring og produksjon spesielt rettet mot rustfrie og syrefaste materialer.
 

«Det er krevende å være ISO sertifisert, spesielt når man har en liten administrasjon der arbeidsoppgavene er mange. Men vi ser at det å være ISO sertifisert hjelper oss i hverdagen og har gitt oss en mer systematisk oversikt over våre gjeldende rutiner og prosedyrer i selskapet. Med ledelsessystemet minLedelse har det blitt enklere for oss å ha oversikt og kunne følge opp internrevisjoner, ledelsens gjennomgåelse, osv. I forbindelse med oppfølgingsrevisjonen hadde selskapet bistand fra senior bedriftsrådgiver Vidar Johansen i Triangel. Vidar bidro til å få på plass de nødvendige dokumentene. Et samarbeid som fungerte meget godt, og som for oss var nødvendig for å komme i mål i forkant av revisjonen», sier daglig leder i Process Service Veronica Mjøberg.


«Process Service AS var et av de første selskapene jeg fikk ansvar for i Triangel, og samarbeidet gikk veldig bra. Sammen fikk vi på plass det som måtte til for å få oppfølgingsrevisjonen i boks», sier Vidar Johansen i Triangel.

"I løpet av det første året som ISO sertifisert har vi sett og lært oss enda mer viktigheten av struktur og god kommunikasjon i alle ledd"

Daglig leder i Process Service AS, Veronica Mjøberg

Slik kommer din virksomhet i mål med ISO-sertifiseringer

Last ned vår gratis e-Bok som guider deg frem til ISO-sertifisering. 

Kontakte våre rådgivere – de bistår i arbeidet med å få på plass ISO-sertifiseringene 

ISO sertifisering

Kvalitetsledelse - Veien til ISO-sertifisering

ebok 10-trinns gjennomføringsmodell ISO-sertifisering Triangel

Følg Triangel sin 10-trinns gjennomføringsmodell for å kommer i mål med ISO-sertifisering for din virksomhet.

Ta kontakt med Geir Brigt Hoff

CEO og har betydelig ledererfaring og lang fartstid fra industrien.

Jobber med:

  • Ledelse- og styringssystem
  • Kvalitetsledelse
  • ISO-sertifiseringer
  • Strategi og forretningsprosesser
  • Salg og marked

Våre rådgivere er internasjonalt sertifiserte kvalitetsledere.

geir.brigt.hoff@triangel.no
+47 98 07 30 00

Geir Brigt Hoff Ta kontakt
Del gjerne