Process Service - Vannskjæring og mekanisk overhaling

Vi gratulerer Process Service AS med ISO-sertifisering innenfor 3 standarder.

Process Service AS er ett maskinverksted lokalisert på Skoger utenfor Drammen. Virksomheten er ledende i sitt distrikt på mekanisk vedlikehold;  sveis, rørlegging, rør-sveising, platearbeider, vannskjæring og produksjon spesielt rettet mot rustfrie og syrefaste materialer. 

Process Service omsetter for ca 17 millioner NOK og opplever meget god vekst.
Innen utgangen av 2020 var de 12 ansatte.

Vi fikk krav fra en av våre største kunder om å bli sertifisert. Vi brukte nok litt lang tid i forkant til å forstå hva dette gikk ut på, og tiden gikk. 

Vi fikk heldigvis kontakt med Triangel og Øyvind Lervåg, og først da ble det fart i sakene. Han hadde vært igjennom dette før, styrte oss igjennom dette og fikk sammen med oss utført det som skulle til. Knappe 3 måneder senere hadde vi sertifiseringen i boks – på Kvalitet, Ytre Miljø og Arbeidsmiljø – uten avvik! 

«Det var hardt arbeid, og føltes meget godt» – sier Veronica Mjøberg, daglig leder i Process Service AS


Vårt bidrag gir merverdi for kunden – sier Øyvind Lervåg – Rådgivende konsulent i Triangel Business Solution AS.

Øyvind Lervåg jobber innenfor: Ledelses- og styringssystem , Virksomhetsforbedring / LEAN Six Sigma, Kvalitetsledelse og ISO-sertifisering.
Øyvind Lervåg er senior bedriftsrådgiver og har sin styrke innen effektivisering av forretningsmessige og operasjonelle prosesser i industri- og prosjektorienterte virksomheter.

Process Service AS hadde mange innarbeidde rutiner fra før. Dette utnyttet vi. Vi supplerte og systematiserte dokumentasjon i henhold til kravene, og sikret fremdrift på arbeidet.  Sertifiseringsprosessen har skapt både entusiasme og motivasjon til å utvikle bedriften videre – sier Øyvind Lervåg – Senior Bedriftsrådgiver i Triangel.

«Vi gleder oss til fortsettelsen» – sier Veronica Mjøberg – daglig leder i Process Service AS

Last ned gratis eBok her: https://www.triangel.no/e-boker/

ebok 10-trinns gjennomføringsmodell ISO-sertifisering Triangel
ebok med 10-trinns gjennomføringsmodell ISO-sertifisering Triangel

Del gjerne