Triangel leverer ISO-sertifisering

Vi høster av vårt langsiktige og strategiske arbeid

Vi fikk tidlig i høst en forespørsel fra en kunde om å bistå med en ekstern revisjon av et Spansk selskap. Innledningsvis så planla vi med at revisjonen skulle foregå via teams, men etter hvert som omfanget av revisjonen krystalliserte seg så ble vi enig med oppdragsgiver om at vi skulle bli med til Spania og foreta revisjonen der. Det ble noen hektiske dager, og etter at vi fikk tilsendt den dokumentasjonen vi ba om er vi straks i mål med revisjonsrapporten.

I tillegg har vi flere selskaper som har startet sin reise mot en ISO-sertifisering, den siste ukene har blant annet Celerway Communications AS og Vik Elektro begynt prosessen, Celervway sertifiserer seg på 4 standarder, mens Vik Elektro starter med en ISO 9001 sertifisering. Vi er også i dialog med flere selskaper som ønsker å starte en sertifiserings prosess i samarbeid med oss i nær fremtid, slik at fremtidsutsiktene på kort sikt ser meget bra ut på rådgivningssiden.

 

 

Våre rådgivere har hatt en travel høst

Vi har også flere henvendelser og forespørsler ift LEAN, og der vil vi sammen med vår samarbeidspartner Lean Team Norge kjøre i gang en samling for en større ledergruppe i nær fremtid.

Triangel sin satsning på rådgivingstjeneste innenfor bærekraftig business har til nå blitt svært god mottatt. Satsningen tok fart ved ansettelsen av rådgiver innenfor ESG, Bodil Molvik. Hun tiltrådde stillingen i august, og har allerede levert flere oppdrag. Det er tydelig at flere selskaper innenfor SMB ønsker å komme i gang med bærekraftig forretningsutvikling, men pga manglende interne ressurser og kunnskap så har det latt vente på seg. Triangel tilbyr ulike tjenester innenfor bærekraft, og det er kanskje det man kalle «startpakken bærekraft» som munner ut i en bærekraftsrapport som er den tjenesten som er mest etterspurt. Denne tjenesten hjelper selskapene å komme i gang, og rapporten gjør at de har noe konkret å kunne bruke til intern og ekstern kommunikasjon. Mange selskaper gjør mye bra, men der er som oftest også alltid noen forbedringsmuligheter og kanskje også noen nye forretningsmuligheter. I tillegg så er noen selskaper i gang med åpenhetsloven, og har fått bistand med dette arbeidet.

 

 

Det er virkelig spennende for Triangel å kunne bistå bedrifter i den grønne reisen og kunne ta stegen opp trappen til en bærekraftig forretningsdrift.

Slik kommer din virksomhet i mål med ISO-sertifiseringer

Last ned vår gratis e-Bok som guider deg frem til ISO-sertifisering. 

Kontakte våre rådgivere – de bistår i arbeidet med å få på plass ISO-sertifiseringene 

ISO sertifisering

Kvalitetsledelse - Veien til ISO-sertifisering

ebok 10-trinns gjennomføringsmodell ISO-sertifisering Triangel

Følg Triangel sin 10-trinns gjennomføringsmodell for å kommer i mål med ISO-sertifisering for din virksomhet.

Del gjerne