Rådgiving

Våre rådgivere bistår deg med valg og implementering av våre løsninger.

Bærekraft

Triangel hjelper din virksomhet i gang med det grønne skiftet.

Vi har styrket oss innenfor bærekraftstjenester og kan derfor stolt si at vi er en del av løsningen til det grønne skiftet der vår filosofi er å forme fremtiden. Vår grønne strategi er derfor å forme fremtiden i grønn retning ved å bistå norske bedrifter i deres arbeid med implementering av bærekraft og klima i sine forretningsstrategier. I Triangel har vi i tillegg til god kompetanse på bærekraftsfaget i tillegg også god kunnskap innenfor IT og programvareutvikling.

Digitalisering

Er din virksomhet klar til å møte morgendagens økte krav til digitalisering?

Aldri har tempoet i omstilling vært større enn nå, og takten bare øker år for år. Alle virksomheter må gjennom en digital omstilling for å være konkurransedyktige i fremtiden. Vi tilbyr minLedelse som komplett ledelsessystem for hele virksomheten, eller som et ledelsessystem for ISO sertifisering. 

Vil du vite mer? 

Virksomhetsutvikling

Effektivisering av forretnings- og arbeidsprosesser lønner seg

For å levere riktig forretningsløsning er det viktig at vi forstår virksomhetens behov og verdikjede. Våre rådgivere tar utgangspunkt i forretningsstrategien og hjelper din virksomhet med å velge de riktige digitale løsningene som gir bedre konkurransekraft og økt lønnsomhet. Vi bistår dere både med valg av løsning og implementering av løsningen.

Vil du vite mer? 

Midlertidig ledelse / Management for hire

Utleie av leder

CEO eller CFO. 

Interimledelse, eller midlertidig ledelse gir tilgang på lederkompetanse i en gitt periode. Du får leid inn en erfaren leder i en endringsprosess, krise eller prosjekt, der det er vanskelig å ansette riktig person på kort tid.

Kvalitetsleder:

Bedrifter med behov for faglige ressurser innen kvalitets-, HMS- og miljøstyringsarbeidet, kan avtale innleie av kvalitetsleder for kortere eller lengre engasjement. Innleid kvalitetsleder kan stå ansvarlig for hele sertifiserings- prosessen. 

Våre rådgivere bistår deg i prosessen

Ta kontakt med Geir Brigt Hoff

Geir er CEO og jobber med ledelsessystemer og ISO-sertifiseringer. Han har betydelig ledererfaring og lang fartstid fra industrien.

geir.brigt.hoff@triangel.no
+47 98 07 30 00

Geir Brigt Hoff Ta kontakt
Ta kontakt med Frode Berg

Frode er forretningsutvikler/senior rådgiver med styrke innen effektivisering og digitalisering av forretningsprosesser for industri- og prosjektorientert virksomheter.

Han jobber innenfor: Strategi- og forretningsutvikling, lederrekruttering, ledelses- og styringssystem og  kvalitetsledelse – ledelsessystem for kvalitet.

frode.berg@triangel.no
+47 90 63 24 53

Frode Berg
Ta kontakt med Vidar Johansen

Vidar Johansen er senior bedriftsrådgiver og har arbeidet i selskaper innen flere bransjer: skipsinnredning, møbelproduksjon, vvs og industrirørlegging, tunell renovering og kraftlinje bygging. Han har spesialfelt innen fagområdene HR og QA.

+47 92 02 27 90

Ta kontakt med vår samarbeidspartner Tore Ulvund.

Tore er Prosessingeniør/ Senior rådgiver og har tilleggsutdannelse inne Finans og ledelse fra Universiteter i Norge, Australia og Scottland. Har 30 års bred og lang erfaring fra ledelse og HSEQ-ISO baserte styringssystemer, revisjonsledelse og virksomhetsutvikling innenfor On-og Offshore industri, Maritime, Mekanisk, Bygg & Anlegg, Oppdrettsnæringen. DNV godkjenning som revisjonsleder (Lead Auditor) og har ISO sertifisert en rekke selskaper i Norge og Globalt. Tore er godkjent Verifikatør innen EU ETS-Klimakvoter (tCO2e) med spesial kompetanse rundt CO2 klimautslipp, miljøregnskaper innen Scope 1,2 og 3.

tore.ulvund@triangel.no
+47 905 46 203
Ta kontakt med vår samarbeidspartner Velin Georgiev

Velin er en disiplinert og pålitelig rådgiver med faglig fordypning innen digital transformasjon, logistikk, Lean, ERP, innkjøp og markedsføring, prosjektledelse, drifts- og vedlikeholdsledelse, bærekraftig produksjon, utvikling og styring av verdikjeder.

Utdanning: 
Bachelor i Bærekraftig Produksjon & Sirkulærøkonomi (HVL Bergen)
Master I Global Produksjonsledelse (NTNU Trondheim)

Arbeidserfaring:
Sveiser (West Piping AS Mongstad)
Maskin Operatør (FRAMO Flatøy AS)
Konsulent (Skogmo Industripark AS)
Produksjonssjef (Snåsavann AS)
Produksjon Planlegger (Coca-Cola)
Produksjonsingeniør (Coca-Cola)
Prosjektleder FOU (Bano AS)
Kvalitet & Bærekraft Spesialist (DHL Global Forwarding AS)

Ta kontakt for en uforpliktende prat hvis du lurer på noe innenfor bærekraft i din bedrift!

velin@triangel.no

+47 957 49 126

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler