Rådgiving

Våre rådgivere bistår deg med valg og implementering av våre løsninger.

Bærekraft

Triangel hjelper din virksomhet i gang med det grønne skiftet.

Vi har styrket oss innenfor bærekraftstjenester og kan derfor stolt si at vi er en del av løsningen til det grønne skiftet der vår filosofi er å forme fremtiden. Vår grønne strategi er derfor å forme fremtiden i grønn retning ved å bistå norske bedrifter i deres arbeid med implementering av bærekraft og klima i sine forretningsstrategier. I Triangel har vi i tillegg til god kompetanse på bærekraftsfaget i tillegg også god kunnskap innenfor IT og programvareutvikling.

Triangel-bærekraftmål

Digitalisering

Er din virksomhet klar til å møte morgendagens økte krav til digitalisering?

Aldri har tempoet i omstilling vært større enn nå, og takten bare øker år for år. Alle virksomheter må gjennom en digital omstilling for å være konkurransedyktige i fremtiden. Vi tilbyr minLedelse som komplett ledelsessystem for hele virksomheten, eller som et ledelsessystem for ISO sertifisering. 

Vil du vite mer? 

Digitalisering

Virksomhetsutvikling

Effektivisering av forretnings- og arbeidsprosesser lønner seg

For å levere riktig forretningsløsning er det viktig at vi forstår virksomhetens behov og verdikjede. Våre rådgivere tar utgangspunkt i forretningsstrategien og hjelper din virksomhet med å velge de riktige digitale løsningene som gir bedre konkurransekraft og økt lønnsomhet. Vi bistår dere både med valg av løsning og implementering av løsningen.

Vil du vite mer? 

Lederrekruttering

Vi hjelper deg med å finne riktig leder for din virksomhet

Våre rådgivere har kompetanse og lang erfaring i å finne den riktige lederen. Kompetanse, innstilling og holdning til jobben som skal gjøres er avgjørende for å lykkes. Vi kan ta hånd om hele prosessen eller gi bistand på de punktene i prosessen du ønsker hjelp. 

Vil du vite mer?  

Triangel rådgiving

Midlertidig ledelse / Management for hire

Interimleder

Interimledelse, også kalt management for hire eller midlertidig ledelse gir tilgang på lederkompetanse i en gitt periode.

Du får leid inn en erfaren leder i en endringsprosess, krise eller prosjekt, der det er vanskelig å ansette riktig person på kort tid.

Våre rådgivere bistår deg i prosessen

Ta kontakt med Geir Brigt Hoff

Geir er CEO og jobber med ledelsessystemer og ISO-sertifiseringer. Han har betydelig ledererfaring og lang fartstid fra industrien.

geir.brigt.hoff@triangel.no
+47 98 07 30 00

Geir Brigt Hoff Ta kontakt
Ta kontakt med Frode Berg

Frode er forretningsutvikler/senior rådgiver med styrke innen effektivisering og digitalisering av forretningsprosesser for industri- og prosjektorientert virksomheter.

Han jobber innenfor: Strategi- og forretningsutvikling, lederrekruttering, ledelses- og styringssystem og  kvalitetsledelse – ledelsessystem for kvalitet.

frode.berg@triangel.no
+47 90 63 24 53

Frode Berg
Ta kontakt med Vidar Johansen

Vidar Johansen er senior bedriftsrådgiver og har arbeidet i selskaper innen flere bransjer: skipsinnredning, møbelproduksjon, vvs og industrirørlegging, tunell renovering og kraftlinje bygging. Han har spesialfelt innen fagområdene HR og QA.

+47 92 02 27 90

Ta kontakt med Rune Johnsen

Rune er siviløkonom/senior rådgiver med bred og lang erfaring fra topplederstillinger innen skog- og treindustrien og elektro- og metallvareindustrien, herunder produksjon, logistikk, eksport og internasjonalt eierskap/rapportering. Runes kjernekompetanse er strategi, endringsledelse, effektive arbeidsprosesser og business controlling. Rune er tilgjengelig også for Management for Hire.

 

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler