Rådgiving

Våre rådgivere bistår deg med valg og implementering av våre løsninger.

Digitalisering

Er din virksomhet klar til å møte morgendagens økte krav til digitalisering?

Aldri har tempoet i omstilling vært større enn nå, og takten bare øker år for år. Alle virksomheter må gjennom en digital omstilling for å være konkurransedyktige i fremtiden. Vi tilbyr minLedelse som komplett ledelsessystem for hele virksomheten, eller som et ledelsessystem for ISO sertifisering. 

Vil du vite mer? 

Digitalisering

Virksomhetsutvikling

Effektivisering av forretnings- og arbeidsprosesser lønner seg

For å levere riktig forretningsløsning er det viktig at vi forstår virksomhetens behov og verdikjede. Våre rådgivere tar utgangspunkt i forretningsstrategien og hjelper din virksomhet med å velge de riktige digitale løsningene som gir bedre konkurransekraft og økt lønnsomhet. Vi bistår dere både med valg av løsning og implementering av løsningen.

Vil du vite mer? 

Lederrekruttering

Vi hjelper deg med å finne riktig leder for din virksomhet

Våre rådgivere har kompetanse og lang erfaring i å finne den riktige lederen. Kompetanse, innstilling og holdning til jobben som skal gjøres er avgjørende for å lykkes. Vi kan ta hånd om hele prosessen eller gi bistand på de punktene i prosessen du ønsker hjelp. 

Vil du vite mer?  

Triangel rådgiving

Midlertidig ledelse / Management for hire

Interimleder

Interimledelse, også kalt management for hire eller midlertidig ledelse gir tilgang på lederkompetanse i en gitt periode.

Du får leid inn en erfaren leder i en endringsprosess, krise eller prosjekt, der det er vanskelig å ansette riktig person på kort tid.

Lei interimleder management for hire Triangel

Våre rådgivere bistår deg i prosessen

Ta kontakt med Geir Brigt Hoff

Geir er CEO og jobber med ledelsessystemer og ISO-sertifiseringer. Han har betydelig ledererfaring og lang fartstid fra industrien.

geir.brigt.hoff@triangel.no
+47 98 07 30 00

Geir Brigt Hoff Ta kontakt
Ta kontakt med Frode Berg

Frode er forretningsutvikler/senior rådgiver med styrke innen effektivisering og digitalisering av forretningsprosesser for industri- og prosjektorientert virksomheter.

Han jobber innenfor: Strategi- og forretningsutvikling, lederrekruttering, ledelses- og styringssystem og  kvalitetsledelse – ledelsessystem for kvalitet.

frode.berg@triangel.no
+47 90 63 24 53

Frode Berg
Ta kontakt med Øyvind Lervåg

Øyvind er senior bedriftsrådgiver og har sin styrke innen effektivisering av forretningsmessige og
operasjonelle prosesser i industri- og prosjektorienterte virksomheter.

Han jobber innenfor: Ledelses- og styringssystem , Virksomhetsforbedring / LEAN Six Sigma, Kvalitetsledelse og ISO-sertifisering.

oyvind.lervag@triangel.no
+47 92 49 55 50

Øyvind Lervåg
Ta kontakt med Ole Tom Holen

Ole Tom er Key Account Manager og har lang erfaring innen endringsledelse, digital transformasjon samt implementering og bruk av Microsoft sine løsninger; Dynamics NAV, Dynamics 365 Business Central og PowerBI.

ole.tom.holen@triangel.no
+47 99 59 99 59

Ole Tom Holen
Ta kontakt med Jon Daniel Nesje

Jon Daniel er senior bedriftsrådgiver og jobber med forretningsutvikling og endringsledelse, med spesialfelt innen restrukturerings- og eierprosesser.

+47 41 53 71 10

Jon Daniel Nesje
Ta kontakt med Thomas Fossum

Thomas er senior bedriftsrådgiver og har bred erfaring innen omsorgstjenesten som organisasjonssjef og CEO, både innenfor det offentlige og i det private.

+47 91 56 91 39

Thomas Fossum