Triangel gratulerer PCsupport med bærekraft rapport

Gratulerer til PC Support med sin første bærekraftsrapport!

Vi takker så mye for spennende oppdrag og ønsker dem lykke til med videre bra arbeid. På bildet ser du Bodil J. Molvik og Ståle Welle som er daglig leder hos PC Support. Rapporten ble lagt frem av vår rådgiver Bodil J. Molvik på PC Support sitt seminar 27.september.

PC Support er pr i dag 27 ansatte og leverer et bredt spekter av tjenester og utstyr, som dekker store deler av infrastruktur delen av IKT behovet for de aller fleste bedrifter. PC Support AS har hovedkontor i Ullavikvegen 39 i Sykkylven og kontor i Keiser Wilhelmsgate i Ålesund Sentrum.

«Bærekraftig utvikling er utvikling som tilfredsstiller dagens behov uten å ødelegge fremtidige generasjoners muligheter til å tilfredsstille sine behov..»

Rapportering på bærekraft sammen med årsregnskapet er en god tilnærming. Dette viser at bærekraft er en del av selskapets forretningsdrift. Rapportering på sosiale og miljømessige faktorer, som eks.: endringer på CO2 utslipp, prosentvis resirkulerte materialer i tonn, klimaregnskap, vil vise at dette selskapet tar disse faktorene med i deres daglige aktiviteter.

👉🏻   Les mer om hvordan komme igang med bærekraft rapportering.

Bærekraft rapport fra PC Support
Bærekraft rapport fra PC Support
Triangel holder kurs i bærekraftsrapportering hos PC Support

Her holder Bodil J. Molvik foredrag om bærekraftsrapporten til PC Support – seminar 27.september.

Dette er noe vi i Triangel kan være med å bistå med, ta kontakt for en uforpliktende samtale eller presentasjon av hva vi kan bistå med 👍🏻

Vidar Johansen er senior bedriftsrådgiver og har arbeidet i selskaper innen flere bransjer: skipsinnredning, møbelproduksjon, vvs og industrirørlegging, tunell renovering og kraftlinje bygging. Han har spesialfelt innen fagområdene HR og QA.

vidar.johansen@triangel.no
+47 92 02 27 90

Del gjerne