Ole Tom Holen

TRIANGEL BUSINESS SOLUTIONS – styrker kompetansen innen digital transformasjon!

Triangel utvider leveransekraften gjennom ansettelse av Ole Tom Holen. 

Riktig valg av morgendagens teknologi er avgjørende for å lykkes i et stadig mer konkurranseutsatt og krevende marked. Godt samspill og kommunikasjon mellom kunde og leverandør skaper trygghet og lønnsomhet.

Med Ole Tom styrker vi vår kompetanse innen digitalisering av forretningsprosesser. Han  har lang erfaring innen endringsledelse, digital transformasjon samt implementering og bruk av Microsoft sine løsninger; Dynamics NAV, Dynamics 365 Business Central og PowerBI.

Med fokus på fremtidsrettet arkitektur, prosessoptimalisering og brukervennlighet, vil han bistå med fundamentet for skalerbar og effektiv forretningsdrift. For kunden betyr det en betydelig støtte for å ta riktige valg.

Ole Tom liker å jobbe i team og hans proaktive og kreative væremåte gjenspeiles gjennom flere tidligere innovasjonsprosjekter i ulike bransjer, hvor han var med å skape pioner-løsninger som brreg.no, filmweb.no, finn.no og stocknet.no.

 

Ta kontakt med Ole Tom Holen

Ole Tom er Key Account Manager og har lang erfaring innen endringsledelse, digital transformasjon samt implementering og bruk av Microsoft sine løsninger; Dynamics NAV, Dynamics 365 Business Central og PowerBI.

ole.tom.holen@triangel.no
+47 99 59 99 59

Ole Tom Holen
Del gjerne